انواع کود شیمیایی ماکرو مورد استفاده در بازار داخلی

ساخت وبلاگ

کود شیمیایی ماکرو ، با نماد اختصاری NPK / ان پی کا شناسایی می شود که به نسبت ترازو ریزمغذی های متفاوت مو جود در آن ، در اسم اختصاری تغییراتی اضافه می‌گردد که آرم دهنده ی موادسازنده تشکیل دهنده می‌باشد .

نصیب زراعت :

بیشترین مصرف کود ماکرو در جمهوری اسلامی ایران در قسمت زراعت ، از ترکیبی میباشد با فرمول NPKzn که در‌این نوع کود از ۱۵درصد ازت ، ۸ درصد فسفر ، ۱۵درصد پتاسیم بعلاوه ۱ درصد روی استعمال می‌شود که بصورت NPKzn/158151 نمایش داده میشود . برای نصیب زراعت مصرف یک هزار کیلوگرم در هکتار از این نوع کود شیمیایی سفارش می شود و خوب میباشد که بعد از اختلاط با کودحیوانی و پیش از کاشت ، با خاک سطحی ادغام گردیده و باشخم به پایین خاک رود .

نصیب باغبانی :

برای نصیب باغبانی نیز فرآورده کود ماکرویی آیتم به کار گیری قرار می‌گیرد که مشتمل بر ۱۲درصد ازت ، ۶درصد فسفر ، ۱۳درصد پتاسیم ، ۱ درصد روی و ۵/۱ درصد منیزیم می باشد و با فرمول NPKznmg شناخته می گردد که‌این مال نیز به ارتقاء سود وری در محصولات باغی و بالارفتن کمیت و میفیت میوه دهی درختان یاری بسزایی میکند و مصرف آن با تراکم نهال های ۴۵۰ درخت در هکتار، در حدود۴۰۰ کیلوگرم میباشد که بایستی برای درختان در فصل‌زمستان و بصورت چالکود استفاده شود .

فرآوری با به کارگیری از :کود مرغ گوشتی و تخمی –گوگرد-زئولیت -بنتونیت -ریز مغذیها سولفات آهن ، مس ، منگنز ، منیزیم و ....

دارنده NPK طبیعی

دارنده اسید اوریک و اورید ها

سایت تخصصی مقالات کشاورزی...
ما را در سایت سایت تخصصی مقالات کشاورزی دنبال می کنید

برچسب : کود ماکرو, نویسنده : pirkariz macro بازدید : 101 تاريخ : يکشنبه 23 مرداد 1401 ساعت: 18:28